Elämäni jännittävin päivä

Elämäni jännittävin päivä

Tämä on yksi elämäni jännittävimmistä päivistä! Suurin unelmani on toteutunut tänään! Olen avannut sisustusverkkokaupan. Olen niin uskomattoman onnellinen ja innoissani, sillä tästä olen unelmoinut pienestä pitäen. 

Muistan kuinka jo pienenä tykkäsin leikkiä kauppaa. Rakensin pahvilaatikoista myymälän kirjoituspöytäni alle. Asettelin aarteitani pahvilaatikoiden päälle ja kaupittelin niitä perheelleni.

Olen sitä mieltä että jokaisella ihmisellä on tarkoituksensa ja jokainen voi löytää oman inohimonsa. Minun kohdallani se on aina liittynyt sisustamiseen. Jo pienenä halusin sisustaa lapsuudenhuonettani omalla tavallani. Olin erittäin tarkka siitä mitä huoneeseeni tuli. Esimerkiksi halusin valkoiset huonekalut, vaikka koti muuten oli sisustettu puunvärisillä huonekaluilla.

Tie tähän pisteeseen on ollut pitkä ja sisältänyt lukemattomia kursseja ja valmisteluita. Vaikeinta minulle oli uskaltaa yrittää. Kun miettii kaikkia riskejä ja epävarmuuksia ei ole ihan helppoa ryhtyä yrittäjäksi. Lopulta tulin siihen tulokseen ettei kokeileminen maailmaa kaada. Suurin vaikutus päätökseeni oli, etten joutuisi vanhana katumaan sitä että en koskaan uskaltanut seurata unelmaani.

Käynnistämisvaihe on mennyt erittäin nopeasti. Monen vuoden valmistelujen jälkeen, verkkokaupan avaamiseen meni kuitenkin vain hieman yli kuukausi, mutta olenhan tehnyt paljon töitä tämän eteen ja ilokseni myös saanut apua sekä avomieheltäni että perheeltäni.

Olette varmasti innokkaita kuulemaan kaupastani. Kaupan nimi on Sisustusliike Cimla Interior ja ainakin alussa kauppa toimii verkkokauppana.

Lajitelmassa löytyy kaikenlaisia hienoja sisustustuotteita, joita olen teille löytänyt. Kaupasta löytyvät mm. tyynyjä, koristeita, kynttilänjalkoja, lyhtyjä, säilytysratkaisuja, tekstiilejä, keittiötarvikkeita, sisustustuotteita lastenhuoneeseen sekä paljon hienoa lahjaksi annettavaa.


Toivon sydämeni pohjasta että tulet viihtymään kaupassani ja että löydät jotain, mitä tuo sinulle iloa!

Sisustusliike Cimla Interior https://www.cimlainterior.fi/fi 

Selaa tuotteita : https://www.cimlainterior.fi/fi/tuotteet 

Facebook http://www.facebook.com/sisustusliikecimlainterior/

Instagram http://www.instagram.com/sisustusliikecimlainterior/

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.