Kuka on Sisustusliike Cimla Interior-yrityksen takana?

Kuka on Sisustusliike Cimla Interior-yrityksen takana?

Nyt olen pyörittänyt sisustusverkkokauppaani jonkin aikaa ja ajattelin että olisi korkea aika esitellä itseni. Sen takia olen tehnyt pienen haastattelun, jotta saisitte kuvan siitä kuka täällä näytön takan työskentelee ja pyörittää Cimla Interioria.


Kuka minä olen?

- Nimeni on Camilla ja olen kotoisin Helsingistä. Pidän sisustamisesta, valokuvaamisesta ja kuvien käsittelystä. Olen luova ja tykkään maalata ja tehdä asioita käsilläni. Maalaan mielelläni abstrakteja tauluja, kunnostan ja maalaan kierrätettyjä huonekaluja ja askartelen erilaisia sisustustuotteita.


Näin kuvaan itseäni viidellä sanalla

- Tämä on aina yhtä haastavaa, mutta sanoisin että olen luova, luotettava, positiivinen, rehellinen ja visuaalinen.


Mitä sisustaminen merkitsee minulle?

- Sisustaminen on aina tuottanut iloa ja intoa minulle. Itse olen aina niin innoissani kun löydän jotain kaunista sisustukseen ja kun keksin uusia sisustusideoita. Viihdyn ja voin hyvin kun minulla on kaunis ja järjestyksessä oleva koti. Pystyn rentoutumaan paremmin ja keskittymään olennaisiin asioihin. Minulle sisustaminen on luovaa ja terapeuttista. Kauniisti sisustettu koti on aina valmis vastaanottamaan vieraita ja luo lämpimän ja viihtyisän tunnelman.


Mistä idea omasta yrityksestä tuli? 

- Olen aina tiennyt että haluan tehdä töitä sisustamisen parissa. Sen takia opiskelin sisustajaksi päivätyöni ohella. Tämä oli todella rankkaa aikaa, kun olin sekä täysipäiväisessä työssä että koulussa. Jotenkin sain kuitenkin tämän toimimaan ja nyt minulla on Sisustajan tutkinto. Minulla on aina ollut hinku tehdä jotain ihan omaa ja pienet sisustuskaupat ovat aina kiehtoneet minua. Aina kun olen käynyt sisustuskaupoissa, olen tarkkaillut luovia ideoita ja unelmoinut siitä minkälaista olisi jos liike olisikin minun.


Mistä yrityksen nimi on tullut?

- Voisi sanoa että yritys on nimetty minun mukaani, siinä on nimittäin käytetty kaikki kirjaimet omasta nimestäni. Nimivaihtoehtoja oli aluksi kymmeniä mutta yhtenä yönä "Cimla" vaan pompahti mieleeni ja se tuntui niin oikealta että valitsin sen.


Millainen sisustus minulla on omassa kodissani?

- Sisustustyylini, tällä hetkellä, on saanut vaikutteita erilaisista tyyleistä. Päätyyli on skandinaavinen mutta tämän lisäksi on hieman art decoa, bohoa ja maalaisromantiikkaa. Vaihtelen usein eri sisustustuotteiden esillepanoa ja teen erilaisia asetelmia. Rakastan värejä ja muotoja, sekä niiden yhdistelemistä.


Mitä teen kun en ole sisustamassa tai keksimässä uusia ideoita sisustusverkkokauppaan?

Minulla on kaksi pientä koiraa, Ellie ja Molly, ja käyn mielelläni kävelyillä niiden ja avomieheni kanssa. Hyvä ruoka, elokuvien katselu sekä ystävien ja perheen tapaaminen kuuluvat myös lempipuuhiini.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.