Tarinamme


Sisustusliike Cimla Interior

Cimla Interior on vuosien unelmoinnin jälkeen vuonna 2019 perustettu yritys. Sisustusverkkokaupassamme löytyvät ihanat käsin poimitut tuotteet sekä omaan kotiin että lahjaksi.

Sisustustyylimme on pääosin skandinaavinen, mutta tarkoitus on että tuotteet sopivat moniin erilaisiin tyyleihin, kuten esimerkiksi maalaisromanttiseen ja boho:on.

Ostoksia on helppo tehdä silloin kun itsellesi sopii parhaiten, sillä sisustusverkkokauppa on aina auki!


Mistä kaikki alkoi

Olen pienestä asti tykännyt sisustamisesta. Muistan kuinka siirsin huonekalujani sinne tänne lapsuudenhuoneessani ja miten tärkeää minulle oli että huonekalut olivat valkoisia ja että sisustuksen värit sopisivat yhteen.

Elämäni aikana olen käynyt monien sisustus vaiheiden läpi: vaaleanpunainen prinsessavaihe, maalaisromanttinen vaihe, brocantevaihe ja skandinaavinen mustavalkoinen vaihe. Tällä hetkellä minulla on tyyli, jota kutsun Scandi Chic:iksi, skandinaavista mutta pehmeämpiä muotoja, enemmän värejä ja painavampia kankaita kuten samettia.

Olen pitkään haaveillut työskenteleväni sisustuksen parissa ja vihdoin 2016 suoritin toisen tutkintoni ja minusta tuli sisustaja. Haaveena oli alusta asti että avaisin oman sisustuskaupan.


Arvoni

Ympäristöä ajatellen, minulle on tärkeää että tuotteet ovat laadukkaita, jotta ne kestäisivät pitkään. Kierrätys on lähellä sydäntäni ja sen takia halusin tuoda myös tämän aspektin mukaan toimintaan. Käytämme kierrätystä pakettien pakkaamisessa. Pakkaamme lähetettävät tuotteet ensisijaisesti käyttäen meille saapuneita pahvilaatikoita ja pakkausmateriaaleja. Käytämme tarpeen mukaan luettuja sanomalehtiä pakkausmateriaalina ja vältämme täten muovin käyttöä mahdollisimman paljon.

Toiseksi minulle on tärkeää ettei pelkästään tuotettaisi uutta tavaraa maailmaan. Välillä verkkokaupassani voi löytyä tuotteita, jotka on merkitty "Toinen Mahdollisuus" etiketillä. Nämä ovat kierrätystuotteita. Mielestäni aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan toimiville ja hyväkuntoisille tavaroille pitäisi antaa toinen mahdollisuus. Tähän tuoteryhmään tulee silloin tällöin myös kierrätettyjä kalusteita myyntiin, joita kunnostan ja maalaan itse. Tällä tavalla ne saavat uuden mahdollisuuden. Nämä kalusteet ovat aina yksilöllisiä ja ainutlaatuisia, joten kannattaa olla nopea jos jokin kiinnostaa. 

Arjen ympäristöteot koostuvat pienistä asioista. Toivottavasti olet yhtä innokas tästä kierrätysideasta kuin minä!


Kuka minä olen?

Nimeni on Camilla, ja hassulla tavalla yritys on nimetty nimeni mukaan. Nimivaihtoehtoja oli aluksi kymmeniä mutta yhtenä yönä nimi Cimla vaan pompahti mieleeni. Nimessä Cimla on käytetty kaikki kirjaimet omasta nimestäni, mutta eri järjestyksessä.

Luonteeltani olen luova. Tykkään maalata ja tehdä asioita käsin. Maalaan mielelläni abstrakteja tauluja. Kunnostan ja maalaan kierrätettyjä huonekaluja ja askartelen mielelläni erilaisia sisustustuotteita.

Mielestäni sisustaminen tuottaa iloa ja intoa! Itse olen aina niin innoissani kun löydän jotain kaunista sisustukseen ja kun keksin uusia sisustusideoita. Viihdyn ja voin hyvin kun minulla on kaunis ja järjestyksessä oleva koti. Pystyn rentoutumaan paremmin ja keskittymään olennaisiin asioihin. Minulle sisustaminen on luovaa ja terapeuttista.

Kauniisti sisustettu koti on aina valmis vastaanottamaan vieraita ja luo lämpimän ja viihtyisän tunnelman.


Koska olet täällä, uskon että jaamme sisustamisen intohimon. 

Toivon että viihdyt kaupassamme ja löydät jotain, mitä tuottaa sinulle hyvää oloa!

Kuva makuuhuoneesta. Sängyn päällä on sisustuslehti ja ruusuja.