Tietosuojalauseke

Laatimispäivä 29.10.2019


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Cimla Interior Oy (y-tunnus: 3089855-2)

Siltakyläntie 2 c 15,

00740 Helsinki

Suomi

0413175090

info(a)cimlainterior.fi


Haluamme että tiedät minkälaisia henkilötietoja Cimla Interior kerää ja kuinka niitä käytetään. Käyttämällä www.cimlainterior.fi – verkkosivustoa hyväksyt tietosuojalauseketta.


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta, käyttäjätunnus. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Suostumukset sekä kiellot sähköposti-, tekstiviesti-, ja muilla automaattisilla järjestelmillä lähetettävään suoramarkkinointiin.

Asiakaspalautetiedot, osto-, maksu- ja tilaushistoria, sukupuoli, ikä, syntymäpäivä, kiinnostuksen kohteet sekä muut kuluttajan suostumuksella kerättävät tiedot.


HUOM! Cimla Interior ei kerää eikä tallenna asiakkaiden pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Palvelun kehittämiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Cimla Interiorin asiakasrekisterissä olevat tiedot voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli olet sen sallinut. Muutoin luovutamme henkilötietoja ainoastaan, mikäli laki sen sallii esimerkiksi tilauksen tai sopimuksen toteuttamisessa.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi, sekä yhteistyökumppaneille jotka osallistuvat suoramarkkinoinnin järjestämiseen.


Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat seuraaviin tietojärjestelmiin, voit tutustua toimijoiden tietosuojakäytäntöön alla olevien linkkien kautta:

Pakettikauppa:  Pakettikauppa on järjestelmä, jossa hoidetaan toimituksia. Siihen ilmoitetaan toimituksiin tarvittavat tiedot.

Mailchimp: Käytämme Mailchimpin suoramarkkinointia varten mikäli olet tilannut uutiskirjeitä.


Tilauksen yhteydessä luovutat tietojasi erikseen myös maksupalveluntarjoajalle.

Klarna


Henkilötietojen säilytys

Henkilötietosi ovat luottamuksellisia ja tallentuvat sähköiseen rekisteriin, joka on suojattu salasanoin. Käytämme verkkosivustolla SSL-salausprotokollaa (Secure Socket Layer), joka varmistaa turvallisen tiedonsiirron Internetissä. Asiakkaana sinun on tarkistettava, ettei SSL-salausprotokollaa ole poistettu käytöstä verkkoselaimesi asetuksissa. Lisäksi meillä on asianmukaiset palomuuri- ja virustentorjuntaohjelmat, joilla suojaamme verkkoa ja estämme luvattoman pääsyn siihen.


Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojen säilyttämistä, muuttamista ja poistamista:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus